Een ode aan de vrijwilligers: video voor Stichting Present. Met trots presenteer ik de video die ik heb gemaakt voor Stichting Present Barendrecht in het kader van de Vrijwilligersprijzen 2023. Van concept tot uitvoering, heb ik met veel passie aan dit project gewerkt en ik ben dan ook erg blij met het eindresultaat.

De kracht van vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk is de lijm die onze samenleving bijeenhoudt. Ontelbare mensen zetten zich elke dag in voor anderen, zonder te vragen om wat dan ook. Ze delen eten uit voor de voedselbank, helpen ouderen met klusjes in huis, of organiseren leuke activiteiten voor kinderen. De lijst is eindeloos.

Stichting Present

Stichting Present is een organisatie die zich inzet voor het bevorderen van vrijwilligerswerk. Present helpt Barendrechters om hun tijd en talent zinvol in te zetten voor dorpsgenoten die hulp nodig hebben. In één dagdeel maak je het verschil. Dit doen ze op een laagdrempelige manier, waardoor iedereen kan meedoen.

De video

De video die ik heb gemaakt voor Stichting Present Barendrecht toont de diversiteit van vrijwilligerswerk. We zien verschillende vrijwilligers in actie, van jong tot oud, en met verschillende achtergronden. De video is een ode aan hun inzet en een inspiratie voor anderen om zich ook aan te sluiten bij het leger van vrijwilligers.

Categories:

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vind mij

E-mail: info@daphneplaizier.nl

Telefoon: 0612970646

error: Content is protected !!